sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Lars Leevi nousee haudastaan 14.9

Kuten varmaan jo huomasti, naistenlehtiteologinen blogini näytti tulleen tiensä päähän menestyksekkään ja vaiherikkaan yhden artikkelin julkaisemisen jälkeen. Syitä on muutama, keskeisenä se, että näin jokseenkin tarpeettomaksi kirjoittaa omaa blogia sen sijaan että voisi ajatuksillaan osallistua hedelmällis-kommunaaliseen keskusteluun mm. eksegeettinen safari -blogissa. Koska monet aiheeni kuitenkin ampuvat safarin aihepiirin ohi, ei sielläkään juuri ole tullut julkaistua.

Nyt kuitenkin rohkaistun aloittamaan blogittamiseni uudelleen syystä että pari kaveria (kirjaimellisesti: kaksi) pyysi minua jälleen kirjoittamaan jotakin. Herttaista, mutta nielaisin sen! Lisäksi juuri alkaneet opintoni edistänevät pohdiskeluani ja tuotteliaisuuttani huomattavasti, joten miksipä en kaataisi henkistä yöpottaani internet-ystävien niskaan sen sijaan että jakaisin sen pienissä pussukoissa pitkin viikkoa opiskelijatovereilleni.

Aluksi julkaisen lyhyen kirjoitelman joka oli alunperin tarkoitettu toiseen yhteyteen, mutta menköön nyt täällä varsinaista teologiaa odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti